1. זורעים תפוחי אדמה (אינפורמציה מפי עמי קינן). בתמונה: עמי קינן, שריכז אז את הגידול (אחרי יוחאי סולץ), ממלא את המזרעה בתפוחי-אדמה קטנים המהווים את הזרעים. המיכל (מפולירז) מתהפך כאשר משחררים את הניצרה שלו. הזרעים היו מגיעים מהולנד או מאירלנד. היו צריכים לעבור חיטוי בהטבלה בתמיסה נגד ריקבונות. ואח"כ הועברו למיכל המתהפך ולמזרעה. נזרעו כ 3-4 למטר רץ (בהתאם לזן) בתוך גדודיות. המזרעה (מכנית) זרעה שתי גדודיות במהלך אחד. התמונה מ 1965. יפתח אופק (05:44 10/01/2014)